Spotlight

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als wij  de levertijd toch niet kunnen garanderen word je daarvan direct op de hoogte gebracht door middel van een e-mail.

Worden er verzendkosten berekend?
Ja, de verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,75 en binnen België € 15,25, ongeacht de grootte en het gewicht van de bestelling. Bij bestellingen boven de € 150,00 berekenen wij géén verzendkosten. 

Kan ik bij afwezigheid een ander afleveradres doorgeven?
Wanneer de bestelling nog niet is verzonden, is het mogelijk om in de winkelwagen het afleveradres nog te wijzigen.

Ik heb een klacht over mijn bestelling, wat moet ik doen?
Om deze klacht zo snel mogelijk op te kunnen lossen, adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen via 030-2441270, of een e-mail te sturen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om uw klacht schriftelijk in te dienen. Voor een snelle en correcte afhandeling van uw klacht, vragen wij u vriendelijk om de onderstaande gegevens te vermelden: Ordernummer, uw naam, adres en woonplaats. U ontvangt binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw klacht telefonisch of via e-mail een inhoudelijke reactie.

Ik heb mijn bestelling beschadigd ontvangen, wat moet ik doen?
Als u ziet dat bij aflevering de verpakking aan de buitenkant dusdanig beschadigd is dat u ervan uit kan gaan dat de inhoud ook beschadigd zal zijn  moet u dit direct melden bij de bezorger of het pakket weigeren. Als alleen de inhoud is beschadigd  neem dan direct contact met ons op. Wij overleggen dan met u welke maatregelen er worden genomen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Op de inlogpagina kunt u doorklikken op ”wachtwoord vergeten” of “gebruikersnaam vergeten”. Hierdoor ontvangt u een link in uw email waarop u kunt klikken om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

×

TOP