Spotlight

Met meer dan 60 jaar ervaring in verkoop en service van o.a. transportabele generator aggregaten, tuin- en parkmachines, constructieproducten en onderdelen kunt u van ons de juiste oplossingen verwachten die aan de ene kant vertrouwd en aan de andere kant vernieuwend zijn.

De marktsegmenten waarin wij actief zijn lopen uiteen van overheidsinstellingen (spoorwegen, defensie, gemeente), aannemers in de Nederlandse bouwindustrie, wegenbouw en spoorwegen, charitatieve instellingen, verhuurbedrijven, gereedschappengroothandel tot hoveniers, stratenmakers, particuliere markt, enz.

De producten die wij leveren zijn hoog genoteerde merken als Honda, Makita, Husqvarna, uvex, E-Power (Europower), Oxxa, Aspen, CvB isolation guards, TT haspels / CEE. Daarnaast leveren wij onderdelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, brandstoffen, oliën en gereedschappen.

Service en onderhoud voeren wij uit in onze werkplaats aan de Havenweg 2 in Utrecht. In 1990 is Co van Beek door Honda als eerste servicecentrum voor Powerequipment products in Nederland aangesteld en naast Husqvarna serviceverlener nu ook Makita specialist.

Efficiency is het sleutelwoord van onze relaties. Door strakke planningen en budgetten kan een apparaat het verschil maken tussen succes en mislukking. Wij adviseren en leveren machines waar u op kunt vertrouwen en die u helpen uw werk snel, efficiënt en veilig uit te voeren. Wij staan dan ook voor kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap.

×

TOP