Makita DUB362Z 2x18 V accu Bladblazer

Makita 2x18 V bladblazer DUB362Z, met zijn luchtsnelheid van 27 - 54 m/s en luchtopbrengst van 414 - 804 m³/uur.
kan de DUB362Z accu bladblazer zich het hele jaar rond nuttig maken. In de lente ruim je er het snoeiafval mee op, in de zomer gebruik je hem als bezem om het terras schoon te houden, in de herfst ruim je er het blad mee op en in de winter blaas je er de poedersneeuw mee aan de kant. Dit is slechts een kleine greep uit het grote spectrum aan toepassingen waar deze machine zich voor leent. Doordat deze machine op accu werkt is het een kwestie van het er in klikken van de accu's en blazen maar. Het blazen met accu heeft ook andere voordelen. Zo is de machine stil, heb je geen last van stinkende uitlaatgassen en vergt de machine weinig onderhoud. Kortom, een goed alternatief voor de bladhark. (zonder accu en oplader)
Beschrijving

Makita 2x18V Bladblazer DUB362Z.

Lichte maar krachtige 2x18 V Lithium-ion bladblazer, ideaal voor opruimwerkzaamheden van stadscentra en parken, woonwijken, bij scholen, ziekenhuizen of elke andere lawaaigevoelige omgeving.
Dubbel accu systeem: het gemak van 18 V, de kracht van 36 V.
Minder vermoeiend door de ontspannen greep op het toestel: dankzij de duimtoetsen aan en uit.
Handige compacte accubladblazer met lage trillingen, lage geluidsproductie, laag gewicht en zonder uitstoot van schadelijke stoffen.
Professioneel accugereedschap voor een maximale bewegingsvrijheid zonder het lawaai, de uitlaatgassen, de startproblemen en de onderhoudskosten van een benzinemotor.
Drietraps instelbare blaaspijp met een verstelbereik van 100mm.
Stil en milieuvriendelijk door het gebruik van Lithium-ion accu.
Door het gebruik van twee 18 V batterijen in serie worden voorheen ongeziene prestaties mogelijk met het meest gebruikte batterijtype; een investering in een apart batterijsysteem enkel voor de zwaarste toepassingen wordt daarmee overbodig.
Ergonomische, naar onder versmallende handgreep met comfortabele softgrip bekleding.
 
Platform LXT 18 V
 
De 18 V LXT Makita accu past op ruim 200 machines.
 
Wordt geleverd zonder accu en lader. 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
×

TOP